Αρχική

Το μέλλον της εκπαίδευσης... σήμερα!

Το Φροντιστήριο ΑΝΩΣΗ ιδρύθηκε από τον Χρήστο Ντάφλο το 1992 στην Ελευσίνα. Βρισκόμαστε σε ένα σύγχρονο χώρο με δώδεκα αίθουσες διδασκαλίας, στην Ελευσίνα ( στην οδό Δήμητρος 35 εναντι Σκλαβενίτη), αλλά και στα Μέγαρα στην οδό Κλεισούρας τέρμα.
Το μεράκι για διδασκαλία και η ΑΓΑΠΗ για αυτό που κάνουμε, όλοι μαζί οι καθηγητές και οι καθηγήτριες, μας έχουν κατατάξει στην πρώτη θέση των επιλογών των οικογενειών όλης της περιοχής. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ του ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ είναι αυτό που θα προσφέρει όλα όσα ζητά η Ελληνική Οικογένεια, σε έναν ενιαίο χώρο. Διάβασε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ενιαίος ΧΩΡΟΣ σε σύγχρονο περιβάλλον, εξοπλισμένος με όλες τις νέες τεχνολογίες για τη διδασκαλία των παιδιών σας, με μία μόνο μετακίνηση. Διαμορφωμένος στις απαιτήσεις της εποχής και εξοπλισμένος με όλες τις νέες διαδραστικές τεχνολογίες.

ΕΝΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Με ενιαίο πρόγραμμα, χωρίς κενά μεταξύ μαθημάτων Ξένων Γλωσσών και μαθημάτων Μέσης Εκπαίδευσης, οπότε το παιδί κερδίζει ΧΡΟΝΟ ώστε να τελειώσει συντομότερα τις δραστηριότητές του εκτός σπιτιού.

ΧΑΜΗΛΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Οικονομικότερα δίδακτρα όταν συνδυάζεται υπηρεσίες εκπαίδευσης.


Δηλαδή
ΣΥΝΔΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ
ΣΕ
ΧΡΗΜΑΤΑ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Παρέχουμε τις υπηρεσίες ενός μεγάλου και οργανωμένου εκπαιδευτικού οργανισμού αλλά και την ανθρώπινη προσέγγιση του μαθητή και της οικογένειάς του.